Tento neuvěřitelně vitální člověk dnes slaví 100 let a mě to málo překvapuje. 10 let staré foto je z Pardubek, kde udivoval svým temperamentem a svižností. Vzpomínám si, když mu kluci neustále drželi deštník, tak byl po chvíli lehce dotčený, že přece není žádný dědek a vzal jim ho z ruky. V tehdejších 90ti letech si dokonce doma sám myl i okna, a já jím byl jednoduše ohromen. Což je z fotky patrné.
Joe, Tobě po letech znovu velký dík za tuhle příležitost.
Zvláštní hra čísel, ale přesně měsíc po oslavě 100. narozenin odletěl tenhle výjimečný člověk do nebes, dnes tedy nadobro. Veliký hlubokosklon, pane generále.
No, článek je to v celku výstižný, jen nevím, kde vzal ten akcent, jaká jsme to my Češi banda zbabělých parchantů v Tmavomodrém světě. Jasně, chápu že mu jde o sebemrskačství, taky tu flagelaci nenávidím, ale tohle je trochu jiné téma současného film. byznysu a O. Neff pravděpodobně neví o Svěrákových peripetiích s původním scénářem. Měl to být film přesně dle Neffových představ, ale film. průmysl to smetl x krát slovy - málo zajímavé, chceme zákl. prvky akce, zrada, láska, doják... Aktuální klišé k poblití. To je holt realita současného film. bulváru, dnes už opepřeného rasouvou a genderovou kurevností. Ehm, chtěl jsem říct korektností. Zaplaťbůh, že Slámu hrál O. Vetchý a ne nějaká černá milfka Slámová.
Být miliardář, tak do konce života točím skutečné (ne ty napudrované cocacolopcornžroutové) příběhy o lidech jako Otakar Černý z 311. (mj. účastník "velkého útěku" v Saganu a spolu s Bryksem po jednom z útěků i účastník polského ozbrojeného odboje, neskutečná anabáze...) a jemu podobných, i kdybych to měl pouštět jen známým. Vždyť jenom jeho story je na 5h film nadupaný nervy drásající akcí... A nevěřím, že to nikoho mezajímá, jenom se to těžko bez kapitálu prosazuje.