No. 310 & 311 Czechoslovak (Virtual) Squadron RAF
Domů · Články · Fórum · Fotogalerie · Odkazy Středa, Listopad 20, 2019
Základna
O nás
Pravidla Wingu

Naši Piloti

Hodnosti
Vyznamenání

ACES DF Servery
310&311 v obrazech

Kdo tu je a kdo tu byl
^311_Vont00:09:14
~310_Franta01:19:11
~310_Pip02:12:55
~311_Mart02:48:37
~VCAF_Joe04:21:33
^310_Max04:55:34
~310_Runner05:57:14
^310_BleskovejPodrs05:57:51
~310_Snakes16:04:12
^311_Liboch18:25:58
Číst téma
No. 310 & 311 Czechoslovak (Virtual) Squadron RAF | Veřejná diskuze | PC - nastavení, dotazy, rady apod.
Strana 1 z 2 1 2 >
Autor Nastavení conf.ini pilotů 310/311
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6373
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 06/03/2009 06:32
Toto vlákno je pojato jako poradna a místo, kde by ostatní piloti postovali svá nastavení a napsali i svou HW konfiguraci, případně své postřehy ze hry (jestli mají dobrou viditelnost dotů, jestli nemají problémy se zobrazením textur apod.), aby si piloti s obdobnou sestavou mohli vybrat a vyzkoušet třeba i několik config souborů... smiley


Tady je tedy můj slíbený conf.ini soubor(Cibuli a ostatním, kteří už na něj čekají několik let smiley )...pro neznalé, toto je configurační soubor Ila, ve kterém si můžete nastavit všechny propriety týkající se nastavení grafiky, ovládání, síťového připojení a dalších věcí...

Pro informace co který řádek znamená se můžete podívat TADY na stránky fóra SVK...

Upozornění, vždy, než se pustíte do hraní si s configem, si zazálohujte svůj starý conf.ini soubor (je umístěn v kořenovém adresáři Ila), abyste měli backup v případě že si to rozhasíte...



Upravil 310_BleskovejPodrs, 06/03/2009 15:51
225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Nastavení conf.ini
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6373
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 06/03/2009 06:40
Moje PC sestava:

CPU C2D E8400@4GHz
RAM 2x2GB 1069MHz
GPU Gigabyte GTX260 896MB
rozlišení 1920x1200/32bit

conf.ini:
[il2]
title=Il2-Sturmovik Forgotten Battles
hotkeys=HotKey game

[window]
width=1920
height=1200
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0

[GLPROVIDER]
GL=Opengl32.dll

[GLPROVIDERS]
Open GL=Opengl32.dll
DirectX=dx8wrap.dll

[NET]
speed=8000
routeChannels=0
serverChannels=31
localPort=21000
remotePort=21000
SkinDownload=1
serverName=No Name
serverDescription=
remoteHost=
localHost=212.67.75.136
socksHost=
checkServerTimeSpeed=1
checkClientTimeSpeed=1
checkTimeSpeedDifferense=0.05
checkTimeSpeedInterval=5
checkRunTime=2

[MaxLag]
farMaxLagTime=2
nearMaxLagTime=1
cheaterWarningDelay=1
cheaterWarningNum=-1

[chat]
region=(dx=0.965625,dy=0.1625,x=0.0,y=0.0)
adr0=ALL
msg0=MY_ARMY
adr1=MY_ARMY
msg1=<planes
msg2=<obj<red
adr2=<timeleft
msg3=<nextmap
msg4=<timeleft
msg7=
msg5=<obj<blue
adr3=SERVER
msg6=<targets<red

[game]
Arcade=0
HighGore=1
mapPadX=0.66875
mapPadY=-0.046875
viewSet=52
Intro=0
NoSubTitles=0
NoChatter=0
NoHudLog=0
NoLensFlare=0
iconTypes=3
eventlog=eventlog.lst
eventlogkeep=1
3dgunners=0


[HotKey game]
PrintScreen=ScreenShot
P=pause
Pause=pause

[HotKey gui]
Escape=activate

[HookViewFly Config]
timeFirstStep=2.0
deltaZ=10.0

[HookView]
MouseLeft=Len

[HookView Config]
AzimutSpeed=0.1
TangageSpeed=0.1
LenSpeed=1.0
MinLen=1.0
DefaultLen=20.0
MaxLen=3000.0
Speed=6

[HotKey builder]
MouseLeft=objectMove
MouseRight=popupmenu
Enter=freeView
Shift MouseLeft=worldZoom
Alt MouseLeft=select+
Alt MouseRight=select-
Alt Ctrl=unselect
PageDown=change+
PageUp=change-
End=change++
Home=change--
Ctrl MouseLeft=insert+
Insert=insert+
NumPad-0=insert+
F=fill
Ctrl MouseRight=delete+
NumPad.=delete+
Delete=delete+
Backspace=cursor
Tab=cursor
F10=land
F11=onLand
NumPad-=normalLand
NumPad+=toLand
NumPad-5=resetAngles
NumPad-8=resetTangage90
NumPad-7=stepAzimut-5
NumPad-4=stepAzimut-15
NumPad-1=stepAzimut-30
NumPad-9=stepAzimut5
NumPad-6=stepAzimut15
NumPad-3=stepAzimut30

[MouseXYZ]
F1=SpeedSlow
F2=SpeedNormal
F3=SpeedFast
MouseRight=XYmove
F4 MouseRight=Zmove
MouseMiddle=Amove
F5 MouseRight=Amove
F6 MouseRight=Tmove
F7 MouseRight=Kmove

[MouseXYZ Config]
RealTime=1

[HotKey Console]
Shift Tab=Activate
[Console]
HISTORY=1024
HISTORYCMD=1024
LOAD=console.cmd
SAVE=console.cmd
LOG=0
LOGTIME=0
LOGFILE=log.lst
LOGKEEP=0

[sound]
SoundUse=1
SoundEngine=1
Speakers=0
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=1
RadioEngine=2
MusicVolume=8
ObjectVolume=10
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=1
MasterVolume=14
Attenuation=7
SoundMode=1
SamplingRate=2
NumChannels=2
SoundExt.occlusions=0
SoundFlags.hardware=0
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=0
SoundExt.volumefx=0
SoundFlags.voicemgr=0
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=12
Channels=2
SoundExt.extrender=0
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundSetupId=8
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.85
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
RadioFlags.PTTMode=0
RadioFlags.PlayClicks=0
ActLevel=0
MicLevel=0
SoundFlags.forceEAX1=0

[rts]
ProcessAffinityMask=0
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=

[rts_mouse]
SensitivityX=1.0
SensitivityY=1.0
Invert=0
SensitivityZ=1.0

[rts_joystick]
1X=0 2 8 15 22 32 42 52 67 82 100 0
1Y=0 2 8 15 22 32 42 52 67 82 100 0
1RZ=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0
1U=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0
1V=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0
1X1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0
1Y1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0
1Z1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0
1RX1=0 5 10 15 20 30 40 55 80 95 100 0
1RY1=0 5 10 15 20 30 40 55 80 95 100 0
1RZ1=0 5 10 15 20 30 40 55 80 95 100 0
1U1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0
1V1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0
1X2=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0
1Y2=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0
1RZ2=0 5 13 23 35 50 60 70 80 90 100 0

FF=0

[Render_DirectX]
TexQual=3
TexMipFilter=2
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=0
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
TexFlags.TexEnvCombineDot3=0
TexFlags.DepthClampNV=0
TexFlags.SeparateSpecular=0
TexFlags.TextureShaderNV=0

HardwareShaders=0

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=4
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=2
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=0
TexFlags.TexCompressARBExt=1

TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1

HardwareShaders=1

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=3
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=17
Water=3
Effects=2
ForceShaders1x=0

PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0




Moje postřehy:
Na této konfiguraci létatelné na většině map, co si tak pamatuji, tak na nové mapě BoB(ta malá) občas klesne FPS, vyřeší to nastavení hodnoty
TexCompress=1
kdy se lehce sníží kvalita textur...

Nastavení lesa staženo(forest) z původních 3 na 2, vizuální rozdíl je nepatrný oproti nárustu výkonu...

Vodu jsem zkoušel na 4(funguje pouze na kartách NVidiia řady 6600 a výše tuším) ale pak jsem přešel zpět na 3, rozdíl mi něpřijde až tak markantní oproti nárustu výkonu...



Upravil 310_BleskovejPodrs, 14/10/2010 09:06
225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Nastavení conf.ini
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1528
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 06/03/2009 10:36
Díky, hned to doma otestuji.


221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
311_Upir
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 502
Bydliště: Brno
Založen: 20.09.06
Přidán 08/02/2010 11:36
Pánové, netušíte kde v [sound] v conf.ini jdou stáhnout zvuky okolních objektů? Flak, motory jiných letadel, střelbu cizích střelců, které slyším na 60 km a podobné pakárny (už mě fakt nebaví, připadat si, když mi zdechne motor, jako bych někomu seděl v Heinkelu)?


275550319 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=24
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6373
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 08/02/2010 12:03
Nejde..je to bug už z původního šturma..


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
310_Snakes
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 870
Bydliště: Plzeň
Založen: 08.10.10
Přidán 14/10/2010 01:28
Ahoj.
Mám nový LCD monitor s rozlišením 1920x1080 (doteď jsem měl CRT). Udělal jsem tedy drobnou úpravu conf.ini na


[window]
width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0


V menu mám po stranách černé pruhy, v letu mám plný obraz - což je zřejmě ok.

A teď můj dotaz:
Ve hře v Hardware setup - Video modes se mi ukazuje nastavení 640x480 16bit. Je to normální? Předpokládal jsem, že hodnota rozlišení se načítá z conf.ini a tak, i když IL takové rozlišení původně nepodporoval, objeví se mi i v nastavení ve hře těch 1920x1080 32bit. Nebo je to tak, že takovou hodnotu to jednoduše neumí 'napsat' a tak to ukazuje tu nejmenší hodnotu, i když ve skutečnosti tam těch 1920x1080 doopravdy je?
Protože to staré CRT bylo jen 17ti palcové, je rozdíl zobrazení v letu takový, že popravdě nevím jaké tam to rozlišení teď je .... možná mám něco s očima smiley smiley
Jak to tedy je?
232 313 052
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6373
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 14/10/2010 08:29
Ty pruhy po stranách v menu jsou opravdu ok..

Na to rozlišení se podívám doma, ale bude to tak jak píšeš, IL to prostě neumí zobrazit..to by sis všiml že tam máš 640x480 na tak velkém monitoru.. smiley


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
311_Tjurma
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 2351
Bydliště: Neratovice
Založen: 28.05.06
Přidán 14/10/2010 08:37
To co pise IL je bezpredmetny, on tam neumi napsat 1900z1060 tak ti tam strikne 640x480 ale zobrazuje podle toho, co je v conf.ini. Jak pise Pods, neni na to kolonka. Tudiz si toho nevsimej. Kdyby ti to zobrazovalo na tak velkym monitoru 640x480, tak bys z toho mel pekny puzzle.



Upravil 311_Tjurma, 14/10/2010 08:42
292948937 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=15
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
LangMaster
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 182
Bydliště: Desná v Jizer. h
Založen: 21.05.10
Přidán 14/10/2010 11:34
Ja mam takove tušení že když koukneš do nastaveni tak se ti pravě nastaví ta hodnota co tam je tak tam vubec nekoukej a vse delej přez cfg a jak říka Podrz pruhy v menu jsou OK tato hra není na širokouhlé monitory stavěná kluci mají pravdu cfg je zásadní.


604095952
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
TozziFan
Pilot

Příspěvků: 111
Založen: 14.12.09
Přidán 14/10/2010 13:40
Kucí jedni protivnícovský. I mě vadily ty pruhy na boku, ale nejvíc mě sjalo, že mapu dáš jen po ten avizovaný okraj a ne až do rohu. Vyřešil to až aktivovaný mod "00_Ecran_Wide". Zkuste a uvidíte smiley
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
LangMaster
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 182
Bydliště: Desná v Jizer. h
Založen: 21.05.10
Přidán 14/10/2010 15:35
Ještě mě řekni na jaky server se stimhle natahnutym obrazem dostanu? Mám takové tušení že na pořádný server ne.



Upravil LangMaster, 14/10/2010 15:39
604095952
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6373
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 14/10/2010 16:42
Já ecran mod nepoužívám..na servery se s tím dostaneš všechny, LM, není to mód který by neprošel přes CRT kontrolu, ale když jsem ho zkoušel, nešlo mi se dostat ve hře na některá letiště, pravděpodobně to je způsobeno tím jak se deformuje obraz aby byl od kraje ke kraji(a nepomohlo klikat těsně kolem letiště, prostě to nešlo ať jsem klikal jak jsem chtěl a kde jsem chtěl)..

Takže ke mě tenhle mód nesmí..


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
TozziFan
Pilot

Příspěvků: 111
Založen: 14.12.09
Přidán 14/10/2010 16:44
No jestli tvůrci UP nelhali, tak se s tím dostaneš na všechny servery, které používají UP. Označení 00_ by mělo upravovat jen vizuální vzhled tvé verze, žádné úpravy FM, DM či něco jiného. Já osobně se s tím připojím všude(Spitvs109, ZekevsW.., BoB a pd.), mimo čisté 4.09m.
VIVAT Blau smiley
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
LangMaster
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 182
Bydliště: Desná v Jizer. h
Založen: 21.05.10
Přidán 14/10/2010 17:34
no tak zrovna Spit vs 109 me zrovna nejde a nez jsem zjistil ze klikat na zakladnu musim jinde nez je vyznačená tak to mě taky rozhodilo


604095952
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
310_Pip
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1600
Bydliště: Pardubice
Založen: 27.01.10
Přidán 14/10/2010 17:38
Ecran mod taky nepouzivam, tolik mi ta mapa u stredu nevadi smiley



Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey!
584-443-483
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
310_Snakes
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 870
Bydliště: Plzeň
Založen: 08.10.10
Přidán 15/10/2010 02:07
Díky za odpovědi. Funguje to jak má. Teda skoro smiley
Nevidím co kdo píše .. prostě chat. Jde nějakou úpravou configu posunout chat někam níž, nebo s tim nejde hejbat? Ještě projdu pořádně "Ladění conf.ini" na SVK, ale třeba mi to někdo z vás usnadní .... smiley
Upravil 310_Snakes, 15/10/2010 02:08
232 313 052
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
311_Tjurma
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 2351
Bydliště: Neratovice
Založen: 28.05.06
Přidán 15/10/2010 07:50
SssnakessS napsal/a:
Díky za odpovědi. Funguje to jak má. Teda skoro smiley
Nevidím co kdo píše .. prostě chat. Jde nějakou úpravou configu posunout chat někam níž, nebo s tim nejde hejbat? Ještě projdu pořádně "Ladění conf.ini" na SVK, ale třeba mi to někdo z vás usnadní .... smiley


Chat se upravuje ve hre, kdyz si otevres chatovaci radek a chytnes mysi za jeho spodni okraj, muzes si ho rozsirit treba na 5 radku


292948937 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=15
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
310_Snakes
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 870
Bydliště: Plzeň
Založen: 08.10.10
Přidán 17/10/2010 19:19
Heh ... taková prkotina a mě to ani nenapadlo smiley

Dík. Vyřešeno.
232 313 052
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
310_Snakes
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 870
Bydliště: Plzeň
Založen: 08.10.10
Přidán 21/10/2014 09:43
Chtěl jsem udělat zas nějaké obrázky z našeho lítání na Aces a mám problém. Screenshoty, co se ukládají do složky Screenshots, jsou strašně zubaté i když grafiku ve hře mám vyhlazenou. Dřív (před reinstalací systému) to bylo v pořádku a screeny byly ve stejné kvalitě jako grafika hry. Když uložím screen přes PrntScn a následně Ctrl+V do PaintNetu, je normálně vyhlazený. Jediná změna ohledně hry vzhledem ke stavu před reinstalem systému je ta, že teď už nemám ani jednu instalaci šturma. Pouze kopie (systém je teď na SSD a starý disk i se šturmem zůstal v PC).
Nevíte, co by mohlo způsobovat to ignorování vyhlazování hran, když hra ukládá screeny (ať už ve formátu .tga nebo .jpg)?




Lenost je zvyk odpočívat dřív, než se člověk unaví.
232 313 052
Autor RE: Nastavení conf.ini pilotů 310/311
311_Mart
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1122
Bydliště: Hranice
Založen: 20.03.12
Přidán 21/10/2014 10:35
Neřeší to příčinu, ale přes třeba Fraps ti to dělá taky?



Kde chybí výkon, pomůže odvaha.
Upravil 311_Mart, 21/10/2014 10:35
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=120
Strana 1 z 2 1 2 >
Přejít na:
Přihlásit
Jméno

Heslo



Ještě nejsi přihlášený ?
Klikni zde a registruj se.

Zapoměl jsi heslo?
Pro získání nového klini právě zde.
Rychlovka
Musíte být přihlášeni, abyste mohli přidat zprávu.

311_Mart
17.11.2019 20:39
RTB, rád jsem vás viděl smiley

Matylda
17.11.2019 20:36
Souhlas se vším pod tím. Jinak, buchty padly cestou, a taliání s tlačenkou už klepou kosu v lednici. Tuší totiž, že je čeká za úsvitu exekuce.

310_Majkl
17.11.2019 17:36
RTB, opět plodný víkend. Díky a zase příště smiley

311_Liboch
17.11.2019 16:28
RTB, díky všem. Tak zase příště

311_Vont
17.11.2019 15:28
RTB byl to zase povedený slet doufám, že to za ještě větší účasti zopakujeme i příště.

310_Pepno
17.11.2019 13:15
RTB, paráda jako vždy smiley

310_Snakes
16.11.2019 18:00
RTB. Jako obvykle dobrá párty smiley. Super bylo, že přijely i starý páky. Ještě chyběl Max a Oblud. Tak snad příště. Klepák je nejlepší!

310_BleskovejPodrs
16.11.2019 12:52
RTB, diky za pekny patecni vecer, piloti!smiley

310_BleskovejPodrs
12.11.2019 19:24
Zdar Ginkosmiley

Gringo
12.11.2019 13:33
Zdar piloi. smiley

Archív Rychlovky
Tvůrci webu: Rampa & BleskovejPodrs
Copyright © 2006-2015

13796358 Návštěv