No. 310 & 311 Czechoslovak (Virtual) Squadron RAF
Domů · Články · Fórum · Fotogalerie · Odkazy Středa, Listopad 20, 2019
Základna
O nás
Pravidla Wingu

Naši Piloti

Hodnosti
Vyznamenání

ACES DF Servery
310&311 v obrazech

Kdo tu je a kdo tu byl
^311_Vont< 5 mins
~311_Mart00:11:27
~310_Franta01:42:56
~310_Pip02:36:40
~VCAF_Joe04:45:18
^310_Max05:19:19
~310_Runner06:20:59
^310_BleskovejPodrs06:21:36
~310_Snakes16:27:57
^311_Liboch18:49:43
Číst téma
No. 310 & 311 Czechoslovak (Virtual) Squadron RAF | Veřejná diskuze | PC - nastavení, dotazy, rady apod.
Strana 4 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Hero
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 448
Bydliště: Praha
Založen: 03.02.07
Přidán 12/01/2010 00:37
Hoši silně doporučuji stáhnout si, ti kdož mají Nvidiu nový ovladače. Tyhle nový ovladače jsou uplně bomba. Přestal mě IL padat do občasné modré smrti a podobně. I výkon grafické karty se mi zrychlil....smileymám Gtx260 a i tak je vidět rozdíl ve větší stabilitě.
287114188
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Crowley
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 2516
Bydliště: Zlín
Založen: 09.04.06
Přidán 12/01/2010 08:36
Co takhle konkrétní číslo ovladačů by nebylo?


191-442-492 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=25
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Ikar
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 679
Založen: 04.04.06
Přidán 12/01/2010 16:46
tak mohu smele napsat ze jsem flyable, odzkouseno na AH, jen mi ted nekdo polopaticky popiste co vsechno mam pozapinat abych mohl na zeke nebo spit...mam UP a k nemu nejakou pridavaci a odebiraci ficuru...


265-800-173 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=11
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6373
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 12/01/2010 17:10
Třeba tohle...



navíc ještě můžeš aktivovat:

00_6DOF_Tracker_2_0_sHr (pokud chceš 6DOF, je tam několik verzí, já s touhle nemám nejmenší problém)
00_Hakenkreuz_Enabler

a to je asi tak vše...


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Termix
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 195
Bydliště: Pardubice
Založen: 05.05.09
Přidán 12/01/2010 17:13
na ploše bys měl mít ikonku pod názvem JSMGE tu otevřeš a poté vkládáš jednotlivé druhy modu do šturma co se týče spitů a zekéček tak je to jednoduše popsáno (s obrázkem) tady
http://www.311raf.com/forum/viewthread.php?forum_id=52&thread_id=631&rowstart=40

ajaj než sem to sesmolil tak to sem Podrs šoupnulsmiley



Upravil Termix, 12/01/2010 17:16
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Ikar
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 679
Založen: 04.04.06
Přidán 12/01/2010 20:05
dik, uz to maka


265-800-173 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=11
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Stanlee
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 661
Bydliště: Trenčín
Založen: 23.02.08
Přidán 13/01/2010 12:01
Hero napsal/a:
Hoši silně doporučuji stáhnout si, ti kdož mají Nvidiu nový ovladače. Tyhle nový ovladače jsou uplně bomba. Přestal mě IL padat do občasné modré smrti a podobně. I výkon grafické karty se mi zrychlil....smileymám Gtx260 a i tak je vidět rozdíl ve větší stabilitě.


s tými ovládačmi opatrne. Pred pol rokom som si stiahol nové ovladače na moju kartu a výsledok bol velmi neuspokojivý, IL padal a boli aj modré smrte, tak som sa upokojil s tými staršími. Asi záleží od mašiny k mašine, čo ako s čím spolupracuje.


323507575
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Hero
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 448
Bydliště: Praha
Založen: 03.02.07
Přidán 13/01/2010 16:29
to souhlas....ale nikdo nedělá ovladače na objednávku pro jednotlivé počítače. Tenhle nový ovladač mi to tak vylepšil že sem zíral, proto sem to psal, fakt to byl rozdíl....
287114188
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Obluda
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1211
Bydliště: Liberec
Založen: 09.04.06
Přidán 12/02/2011 13:56
Chlapi, mé PC se vysr*lo a nevim co s tim.

řešim to tady.

http://www.vwings.net/forum/viewthread.php?forum_id=25&thread_id=3487#post_145902

kdyby vás cokoli napadlo, prosím napište.
Dokud to nevyřešim, tak jsem ze hry.

Díky Oblud


139141762 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=18
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
LangMaster
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 182
Bydliště: Desná v Jizer. h
Založen: 21.05.10
Přidán 12/02/2011 14:04
Jaký máš teploty na GPU a netaktoval jsi grafarnu?Naskočí to ihned po startu nebo po nějaké zátěži jak na CPU tak na GPU?


604095952
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Dave
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 307
Bydliště: Brno
Založen: 27.11.07
Přidán 12/02/2011 14:10
310_Obluda napsal/a:
Chlapi, mé PC se vysr*lo a nevim co s tim.

řešim to tady.

http://www.vwings.net/forum/viewthread.php?forum_id=25&thread_id=3487#post_145902

kdyby vás cokoli napadlo, prosím napište.
Dokud to nevyřešim, tak jsem ze hry.

Díky Oblud


Obludaku, mel jsem kdysi podobny problem a bylo to v grafarne, taky mela pomerne vysoke teploty a kdyz jsem spustil nejakou aplikaci, tak to vsechno spadlo. Vyresil jsem to koupi noveho hladice na grafarnu a problem byl vyresen. Tehdy jsem kupoval neco takoveho http://eshop.kak.cz/zbozi/abh303-arctic-cooling-accelero-s1-heatpipe/ + chladice na pameti grafarny, neco takoveho http://eshop.kak.cz/zbozi/abi400b-thermaltake-bga-memory-heatsink-cl-c0026/

Snad ti to pomuze.


Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6373
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 12/02/2011 14:44
Máš asi v pérdeli grafiku, ale to už ti tam několik lidí psalo...zkus od někoho půjčit funkční aby sis to ověřil, ale podle těch artefaktů to vypadá na jasnou věc...


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Pip
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1600
Bydliště: Pardubice
Založen: 27.01.10
Přidán 12/02/2011 16:47
grafika Oblude odešla do věčných lovišť smiley, to je tutovka smiley



Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey!
584-443-483
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6373
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 12/02/2011 16:54
Zapeč ji a bude dobře smiley


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Obluda
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1211
Bydliště: Liberec
Založen: 09.04.06
Přidán 13/02/2011 10:34
No, já ji asi zapeču. Protože mě to zajímá. Řekněte mi ale, co si mám teda koupit?

Doma bída a hlad. 8800GT šlapala řek bych dobře. Šturm jel v podstatě na plný detaily. Vadila ji jen voda na 4 a při těch uraniumovejch detailech se občas nedokázala vypořádat s hodně výbuchama najednou.

Tahle řada už se nedělá. místo toho jsou tam nějaký GT260,460 no a mě už zase ujel vlak, co je gut a co ne...


139141762 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=18
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Pip
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1600
Bydliště: Pardubice
Založen: 27.01.10
Přidán 13/02/2011 11:44
Oblude pisu to tady, pac na SVK uz je radilu (v dobrym slova smyslu) dost...
tohle je muj favorit: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007K0BX00012NO (von Pavel taky doporucuje) smiley

btw. co mas za procesor?



Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey!
584-443-483
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
311_Upir
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 502
Bydliště: Brno
Založen: 20.09.06
Přidán 13/02/2011 12:22
Pokud by se ti chtělo přejít k Ati a nevrážet do toho tolik peněz, tak já si budu zrovna kupovat HD 5670 1GB GDDR 5. U Ati v lowendu nejlepší poměr cena výkon za cca 2000.


275550319 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=24
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1528
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 13/02/2011 12:43
Hele, když už se o tom tady bavíme,

dostanu tyhle paměti na MB s paticí pro i7?

CORSAIR XMS2 4GB ( 2 X 2GB ) PC2-8500 1066MHz 240-pin DDR2 CL5 Dual Channel Desktop Memory Kit


221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Runner
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1446
Bydliště: Jindřichův Hradec
Založen: 20.11.07
Přidán 13/02/2011 12:58
moc velkej odborník na tyhle věci nejsem, možná rozpoutám již debatu určite vedenou ale ATI rozhodně nekupuj !!!!!! jednou jsem to udělal a šla z domu



Kdo nechce živit vlastní armádu, brzo může živit cizí.
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=68
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Pip
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1600
Bydliště: Pardubice
Založen: 27.01.10
Přidán 13/02/2011 13:22
Cibule: na 99,9% ne (napis presny typ desky pls), myslim, ze i7 a DDR2 nejdou dohromady...



Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey!
584-443-483
Strana 4 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Přejít na:
Přihlásit
Jméno

Heslo



Ještě nejsi přihlášený ?
Klikni zde a registruj se.

Zapoměl jsi heslo?
Pro získání nového klini právě zde.
Rychlovka
Musíte být přihlášeni, abyste mohli přidat zprávu.

311_Mart
17.11.2019 20:39
RTB, rád jsem vás viděl smiley

Matylda
17.11.2019 20:36
Souhlas se vším pod tím. Jinak, buchty padly cestou, a taliání s tlačenkou už klepou kosu v lednici. Tuší totiž, že je čeká za úsvitu exekuce.

310_Majkl
17.11.2019 17:36
RTB, opět plodný víkend. Díky a zase příště smiley

311_Liboch
17.11.2019 16:28
RTB, díky všem. Tak zase příště

311_Vont
17.11.2019 15:28
RTB byl to zase povedený slet doufám, že to za ještě větší účasti zopakujeme i příště.

310_Pepno
17.11.2019 13:15
RTB, paráda jako vždy smiley

310_Snakes
16.11.2019 18:00
RTB. Jako obvykle dobrá párty smiley. Super bylo, že přijely i starý páky. Ještě chyběl Max a Oblud. Tak snad příště. Klepák je nejlepší!

310_BleskovejPodrs
16.11.2019 12:52
RTB, diky za pekny patecni vecer, piloti!smiley

310_BleskovejPodrs
12.11.2019 19:24
Zdar Ginkosmiley

Gringo
12.11.2019 13:33
Zdar piloi. smiley

Archív Rychlovky
Tvůrci webu: Rampa & BleskovejPodrs
Copyright © 2006-2015

13796396 Návštěv