No. 310 & 311 Czechoslovak (Virtual) Squadron RAF
Domů · Články · Fórum · Fotogalerie · Odkazy Pátek, Listopad 15, 2019
Základna
O nás
Pravidla Wingu

Naši Piloti

Hodnosti
Vyznamenání

ACES DF Servery
310&311 v obrazech

Kdo tu je a kdo tu byl
~VCAF_Joe02:20:52
~310_Snakes02:58:58
^311_Vont03:22:53
^311_Liboch03:23:58
~310_Franta04:47:02
~311_Mart05:25:22
~311_Kerbi06:07:10
~310_Runner07:05:18
~310_Pip08:49:21
~310_Butys10:59:45
Číst téma
No. 310 & 311 Czechoslovak (Virtual) Squadron RAF | Veřejná diskuze | PC - nastavení, dotazy, rady apod.
Strana 2 z 6 < 1 2 3 4 5 > >>
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6373
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 07/07/2009 09:49
Dlugi napsal/a:
Ahoj,chtel by se zeptat nekoho znaleho, nesel by nejak upravit config na zcela starozitnej komp tak, aby se to dalo hrat? mam P4,1GBram a Ati9600,128mb..dekujismiley


Rampa, má něco podobného, tuším, tak by ti mohl poradit... smiley


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
311_Rampa
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 2301
Bydliště: Honnington (Klimkovice)
Založen: 04.04.06
Přidán 07/07/2009 10:10
jojo... mohlo by ti to šlapat solidně, ne sice na nejlepší detaily, ale mohlo by ti to jet plynule.

Můj config:

[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=1
TexCompress=2
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=0
TexFlags.TexCompressARBExt=1

TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1

HardwareShaders=1

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=2

Sky=2
Forest=0
LandShading=2
LandDetails=2

LandGeom=3
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=0

VideoSetupId=17

PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

ForceShaders1x=0
Water=0
Effects=1
SpecularLight=2


Hoď si to do conf.ini a pokud by se ti to nějak kousalo, tak si stáhni přímo ve hře LANDSCAPE DETAILS na nejnižší hodnotu (tuším low), stejně potřebuješ vidět letadla a objekty na zemi, ne kvatlitní texturu trávy...

snad ti to pomůže...


294351949 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=10
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Dlugi
Pilot

Příspěvků: 3
Bydliště: Karlovarsky Kraj
Založen: 06.07.09
Přidán 07/07/2009 12:16
AAAA dekuji oo dekujismiley vyzkousel jsem a parada jde to plynule az na to,ze mi to v urcitou chvili zaclo kousat po dobu tak 5s to mi delalo i predtim a nevim cim to je antivirak jsem vypl a porad se to drhne sem tam...
Upravil Dlugi, 07/07/2009 14:06
235504291
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Rufu
Pilot

Příspěvků: 88
Založen: 09.04.06
Přidán 07/07/2009 17:29
Osobně bych ještě změnil hardwareshaders na =0.A to že se ti to kouše je nejspíš nedostatek paměti RAM.Kolik jí máš?
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Dlugi
Pilot

Příspěvků: 3
Bydliště: Karlovarsky Kraj
Založen: 06.07.09
Přidán 08/07/2009 15:27
mam 1Gb ram...
235504291
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Razor
Pilot

Příspěvků: 205
Bydliště: Mladá Boleslav
Založen: 23.04.09
Přidán 12/07/2009 11:22
Ahoj,mám takový problém:Vrtal jsem do configu,a zmizely mi kouřové trasírky pri střelbě z palubních zbraní,nevi někdo,v které polozce se to měni? smiley Gr.Kartu mam NVIDIA GeForce 8500 GT



Upravil Razor, 12/07/2009 11:35
556-103-237
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6373
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 12/07/2009 16:21
310_OTU_Razor napsal/a:
Ahoj,mám takový problém:Vrtal jsem do configu,a zmizely mi kouřové trasírky pri střelbě z palubních zbraní,nevi někdo,v které polozce se to měni? smiley Gr.Kartu mam NVIDIA GeForce 8500 GT


Zkus radek

effects(nebo tak nejak) dat misto 0 na 1


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Ikar
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 679
Založen: 04.04.06
Přidán 01/01/2010 12:59
Cus vespolek, takze jsem se pokusil rozbehat ILa, ale nejak se mi nedari...vyskakuje mi tenhle error:

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: il2fb.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 44fd7bbb
Fault Module Name: StackHash_8930
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: 00000000
Exception Offset: 00000000
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Locale ID: 1029
Additional Information 1: 8930
Additional Information 2: 6f0f5eef9c272eb5071a74d9f9f88079
Additional Information 3: 71b6
Additional Information 4: 610864c2e7365c8c4d80a84154767e71


...mam ILa origo, origo visty64ultimate
nevite nekdo co s tim, dvakrat jsem ila zkousel preinstalit a porad stejny, i jsem zkousel starsi verze driveru nvidie...

dik za pomoc ;-)


265-800-173 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=11
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Pepno
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 855
Bydliště: Hartmanice
Založen: 06.04.09
Přidán 01/01/2010 13:35
Ikare dival jsem se na ten tvuj problem na Googlu a jestli sem si spravne prelozil to co tam psali (Moje angličtina je vemi mizerná a závisla na translatoru) tak to zpusobují Visty, cetl jsem tam ze to jsou naky problemy s ovladaci a nakym soubourem v systemu ale nenasel jsem jak se jmenu. Jinak tak Visty 64bit nejsou vhodné na hry prej se s nima všechno sere.


194935535 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=100
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
311_Tjurma
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 2351
Bydliště: Neratovice
Založen: 28.05.06
Přidán 01/01/2010 13:45
Zkusili jsme zmenit režim kompatibility?? Třeba na XP?


292948937 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=15
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Ikar
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 679
Založen: 04.04.06
Přidán 03/01/2010 11:27
311_Tjurma napsal/a:
Zkusili jsme zmenit režim kompatibility?? Třeba na XP?


..jo odzkouseno, ted IL naskoci ale po 5ti vterinach zase spadne...

...je to zajimave protoze IL uz mi na tomhle compu na stejnem OS sel..:/


265-800-173 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=11
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Pepno
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 855
Bydliště: Hartmanice
Založen: 06.04.09
Přidán 03/01/2010 12:45
tak jestli ti ted po 5% nacitani spadne Il tak to uz by tam mela bejt jen naka chyba modu, skus je vsechny povipinat.


194935535 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=100
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Ikar
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 679
Založen: 04.04.06
Přidán 03/01/2010 13:37
311_OTU_Pepno napsal/a:
tak jestli ti ted po 5% nacitani spadne Il tak to uz by tam mela bejt jen naka chyba modu, skus je vsechny povipinat.


dela to cista instalace 08 z orig dvd


265-800-173 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=11
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6373
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 03/01/2010 13:47
Když píšeš že na stejném OS to předtím jelo v pohodě, tak to byl i stejný HW?


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Ikar
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 679
Založen: 04.04.06
Přidán 03/01/2010 17:45
310_BleskovejPodrs napsal/a:
Když píšeš že na stejném OS to předtím jelo v pohodě, tak to byl i stejný HW?

jo, stejnej comp stejnej os..akorat novy drivery graf karty, ale zkousel jsem i stary..


265-800-173 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=11
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Gringo
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1542
Bydliště: Jindřichův Hradec
Založen: 24.04.07
Přidán 03/01/2010 18:57
310_Ikar napsal/a:

dela to cista instalace 08 z orig dvd


Zkus to Cracknout...


410 803 322
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
TozziFan
Pilot

Příspěvků: 111
Založen: 14.12.09
Přidán 03/01/2010 19:30
http://uloz.to/3510165/knihovny-wrapper.rar <stáhni, rozbal a šoupni do šturma(4.09m). Snad to pomůžesmiley
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Ikar
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 679
Založen: 04.04.06
Přidán 04/01/2010 11:16
FK_TozziFan napsal/a:
http://uloz.to/3510165/knihovny-wrapper.rar <stáhni, rozbal a šoupni do šturma(4.09m). Snad to pomůžesmiley


dik, coz o to ja bych vyzkousel, kdyz ono to ma prekrocen pocet free slotu..smiley myslim ze defaultne smiley nemas to nekde jinde?? dik


265-800-173 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=11
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
TozziFan
Pilot

Příspěvků: 111
Založen: 14.12.09
Přidán 04/01/2010 12:07
310_Ikar napsal/a:
FK_TozziFan napsal/a:
http://uloz.to/3510165/knihovny-wrapper.rar <stáhni, rozbal a šoupni do šturma(4.09m). Snad to pomůžesmiley


dik, coz o to ja bych vyzkousel, kdyz ono to ma prekrocen pocet free slotu..smiley myslim ze defaultne smiley nemas to nekde jinde?? dik

bohužel nemám jinou možnost to uploudnout někde jinde, musíš zkoušet znovasmiley nebo pošlu přes ICQsmiley
Upravil TozziFan, 04/01/2010 12:46
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Ikar
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 679
Založen: 04.04.06
Přidán 04/01/2010 16:51
KDYBYS BYL TAK HODNY smiley MOJE JE 265800173


265-800-173 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=11
Strana 2 z 6 < 1 2 3 4 5 > >>
Přejít na:
Přihlásit
Jméno

Heslo



Ještě nejsi přihlášený ?
Klikni zde a registruj se.

Zapoměl jsi heslo?
Pro získání nového klini právě zde.
Rychlovka
Musíte být přihlášeni, abyste mohli přidat zprávu.

310_BleskovejPodrs
12.11.2019 19:24
Zdar Ginkosmiley

Gringo
12.11.2019 13:33
Zdar piloi. smiley

606_Druindin
15.10.2019 08:54
jj, už jsem si všimnul

Matylda
14.10.2019 12:50
Druindine SZ

Matylda
11.08.2019 10:20
Fotky máš v odkazu. Čágo

Matylda
10.08.2019 13:36
Runnerku, jukni do SZ.

311_Mart
28.04.2019 20:10
RTB, dík chlapi!

311_Vont
28.04.2019 16:55
RTB byla to zase super akce

311_Liboch
28.04.2019 16:50
RTB

310_Pip
28.04.2019 15:07
RTB. Už se těším na další sraz...

Archív Rychlovky
Tvůrci webu: Rampa & BleskovejPodrs
Copyright © 2006-2015

13784510 Návštěv