No. 310 & 311 Czechoslovak (Virtual) Squadron RAF
Domů · Články · Fórum · Fotogalerie · Odkazy Pátek, Listopad 15, 2019
Základna
O nás
Pravidla Wingu

Naši Piloti

Hodnosti
Vyznamenání

ACES DF Servery
310&311 v obrazech

Kdo tu je a kdo tu byl
~310_Snakes01:22:20
~VCAF_Joe03:57:57
^311_Vont04:59:58
^311_Liboch05:01:03
~310_Franta06:24:07
~311_Mart07:02:27
~311_Kerbi07:44:15
~310_Runner08:42:23
~310_Pip10:26:26
~310_Butys12:36:50
Číst téma
No. 310 & 311 Czechoslovak (Virtual) Squadron RAF | Veřejná diskuze | PC - nastavení, dotazy, rady apod.
Strana 1 z 6 1 2 3 4 > >>
Autor Nastaveni compu apod. .....
310_Ikar
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 679
Založen: 04.04.06
Přidán 24/11/2006 20:07
pro zajmce muj config>
http://vwings.czechlions.cz/upload/310_Ikar/conf.ini



Upravil 310_Ikar, 24/11/2006 20:08
265-800-173 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=11
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
311_Liboch
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 895
Bydliště: Neratovice
Založen: 17.05.06
Přidán 26/11/2006 17:04
Díky Ikare. Vyzkou?eno. Vypadá to, ?e teď u? vidím lépe. Je?tě tomu musím dát trochu času, třeba mi za letu konečně přestane? mizetsmiley
Jenom je?tě jeden dotaz.
Tyhle hodnoty:
farMaxLagTime=2
nearMaxLagTime=1
cheaterWarningDelay=1
cheaterWarningNum=-1

proč je má? tak nízký? Nevím jestli to pak nebude nebude při del?ím lagu vykopávat ze servru. Pro srovnání, Podrs je má ve svém configu takhle:
farMaxLagTime=10.0
nearMaxLagTime=2.0
cheaterWarningDelay=5.0
cheaterWarningNum=-1

Mo?ná je to tak i defaultně, v tomhle jsem se nikdy rad?i nevrtal, tak se ptám.



Upravil 311_Liboch, 26/11/2006 17:07
278-302-595 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=17
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Mazy
Pilot

Příspěvků: 115
Bydliště: Liberec
Založen: 09.10.06
Přidán 27/11/2006 05:58
Sem to nastavení vyskou?el - Vidím tak o 50% LíP .
Akorát mě furt zlobí připojení na TS . Zkou?im
různý varianty ale pořád na houby . smiley


450-988-993
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Crowley
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 2516
Bydliště: Zlín
Založen: 09.04.06
Přidán 27/11/2006 11:47
BTW pokud někdo pou?íváte Geforce 7600GT, mů?ete sem prdnout config?


191-442-492 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=25
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6373
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 27/11/2006 12:33
310_OTU_Crowley napsal:
BTW pokud někdo pou?íváte Geforce 7600GT, mů?ete sem prdnout config?


PRRRRRRRRRRRRDDD!!! smiley


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_McMarty
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 234
Bydliště: Praha-5
Založen: 05.04.06
Přidán 27/11/2006 12:50
Cau Crowley, mam 7600GS, tak to sem odpoledne hodim. Pak si s tim pohraj.


228-085-440 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=22
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Crowley
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 2516
Bydliště: Zlín
Založen: 09.04.06
Přidán 27/11/2006 15:10
Díky. Nicméně, nespěchá to. PC mám pořád je?tě v servisu a zjevně je mu tam dobřesmiley


191-442-492 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=25
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Ghost
Pilot

Příspěvků: 47
Založen: 18.07.06
Přidán 27/11/2006 20:20
Mno mám problém v tom, ?e ten Tvůj config Ikare mi vůbec nefungujesmiley. Kdy? ho tam nahraju, tak mi se mi vůbec nespustí ?turm a nehodí to ani ?ádnou chybovou hlá?ku. Pravděpodobně budu potřebovat nějaký výklad od někoho z vás kdo v tom umí chodit a? se dostanu na TS.


237-822-252
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Ikar
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 679
Založen: 04.04.06
Přidán 27/11/2006 20:29
no to nevim ghoste, upravte si samo rozliseni kdo jste to pouzil mam to na notesu 1440x900...
jo, jeste jsem si vypnul titulky co jsou z radia aby nelezly do chatu..


265-800-173 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=11
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1528
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 27/11/2006 23:50
taky se mi s tím tvým configem il vůbec nenahodil


221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
311_Tjurma
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 2351
Bydliště: Neratovice
Založen: 28.05.06
Přidán 29/11/2006 13:06
no tak mam stejny problem, kde je zakopanej pes?


292948937 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=15
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
311_Liboch
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 895
Bydliště: Neratovice
Založen: 17.05.06
Přidán 29/11/2006 15:33
Nahrajte starej config a zkopírujte si do configu jen tu část a nastavením grafiky. V?e co je pod Open GL.
Snad to pomů?e.


278-302-595 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=17
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Stanlee
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 661
Bydliště: Trenčín
Založen: 23.02.08
Přidán 27/03/2008 16:49
no,ja mam tiez problem z viditelnostou /minimalne zo zobrazenim krajiny,to by nebolo az take zle,ale so skrinšitov vidim,ze v ilovy sa da nastavit ovela lepsi dohlad/ horsie je to zo zobrazenym lietadiel,neda s ato nejak upravit? letim vo dvojici s nejakym borcom od nas a on uz presne vie,co je to za ero,kdezto ja tam vidim iba cosi neurcite s kridlami a vrtulou...nevie mi niekto poslat jeho config? mam dost namakanu masinu s dobrou grafikou,mal by som rozbehat vsetko...

ale napriklad nie open gl, hravam na dirext x,vsetky detaily na max....na open gl sa il2 choval dost cudne,sem tam z nicoho nic zacal sekat a tak...

budem vdacny za kazdu radusmiley


323507575
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
311_Rampa
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 2301
Bydliště: Honnington (Klimkovice)
Založen: 04.04.06
Přidán 27/03/2008 17:15
stanlee, s tím nastavením ti nepomohu smiley já lítám na opengl.

Ale k tomu, že my už víme co je to za letadlo když ty ho teprve vidíš jako tečku: Je potřeba mít hodně intuice. Pokud vidím to letadlo, kouknu z jakýho směru letí, v jaký je výšce, jak se tam chová. Z tohodle všeho se dá na 78,63545% uhádnout jestli se jedná o spojence nebo nepřítele. Všechno ostatní je už jedno. Dále pak se dá na cca 4-5 km rozeznat jestli se jedná o bomber nebo o stihačku a to podle počtu pixelů toho dotu v horizontální linii. Ale tohle všechno se naučíš časem. Já se k tomuhle prolítal za cca 2 roky (létám dohromady 3)


294351949 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=10
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Stanlee
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 661
Bydliště: Trenčín
Založen: 23.02.08
Přidán 27/03/2008 17:59
jj,beriem,ale keby predsalen niekto vedel,ako spravit z ila lepsie graficke orgie,sem s tymsmiley

/uz sa tesim,na casy,kedy servery budu podporovat 4.09 patch s mapou slovenska/

a este jedna vec ma trapi. moja srandovna paka. rad by som kupil novu,Podrsom som bol pouceny,ze najlepsie co mozem kupit je nieco od saiteku. ale jedna vec...ja by som potreboval,aby ta paka bola pekne tvrda...aby sa nenaklanala ,ked cez otvorene okno zafuka jemny jarny vanok,ako je tomu teraz. mam logitech wingman ff,ale stoji to za prd.

bude joy bez force feedback tuhy a pevny, alebo to bude len taka presna,ale velmi volna paka? ono mne nejde o trasenie pri strelbe,alebo o tu prizemnu turbulenciusmiley len,aby ten joy posluchal.

a este nieco. v casoch,ked moj logitech este fungoval,tak ff mala taku peknu funkciu,ze v zatacke s lietadlom sa vdaka tomu dalo presne poznat,kedy lietadlo uz dostava zabrat a padne do vyvrtky...ked si kupim saitek bez ff,bude mat tuto funkciu?



Upravil Stanlee, 27/03/2008 18:00
323507575
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6373
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 27/03/2008 18:07
Stanlee, napis nam jakou mas grafickou kartu...zbezne se da rici ze vetsinou pomuze aktualizovat ovladace, pokud mas nejakou novejsi kartu tak se jeste musi upravit knihovna v ilovi a na to musime znat typ graficke karty...

Il je optimalizovany pro OpenGL, napr. detailnejsi vodu na DirectX nedosahnes...takze bych zkusil nejdriv ty ovladace a pak to zkusit v OpenGL...

K tomu joysticku, Saitek nepatri k tem tuzsim, naopak da se s nim pohybovat lehce ale diky pruzine kterou ma v zakladne se vraci zpet do klidove polohy...

Joystick bez FF ti nerekne kdy letadlo pude do vyvrtky, nema jak to udelat...da se to ale poznat podle zvuku ktery letadlo vydava...(takove jemne drnceni a bzuceni)


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Stanlee
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 661
Bydliště: Trenčín
Založen: 23.02.08
Přidán 27/03/2008 18:17
podrs,ta grafika je geforce 8800gpus,ktora podporuje direct 10.


323507575
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6373
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 27/03/2008 18:32
Tak asi bude treba aktualizovat ty knihovny Ila...(staci stahnout ten nejaktualnejsi archiv, tusim ze to je 022708_core_dll.rar a prekopirovat ho do adresare ila,aby se prepsaly ty starsi soubory)...

NEZAPOMEN SI ZAZALOHOVAT TY STARE SOUBORY,KDYBY TO DELALO NEJAKOU NEPLECHU...!!!

odkaz: http://allaircraftarcade.com/forum/downloader.php?file=5_DLLs.rar
a prepni si pak na OpenGL v configu...



Upravil 310_BleskovejPodrs, 27/03/2008 18:36
225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Stanlee
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 661
Bydliště: Trenčín
Založen: 23.02.08
Přidán 27/03/2008 19:11
podrs,spravil som to tak,slape to a vecer budem naplno testovatsmiley dikes


323507575
Autor RE: Nastaveni compu apod. .....
Dlugi
Pilot

Příspěvků: 3
Bydliště: Karlovarsky Kraj
Založen: 06.07.09
Přidán 06/07/2009 19:33
Ahoj,chtel by se zeptat nekoho znaleho, nesel by nejak upravit config na zcela starozitnej komp tak, aby se to dalo hrat? mam P4,1GBram a Ati9600,128mb..dekujismiley
235504291
Strana 1 z 6 1 2 3 4 > >>
Přejít na:
Přihlásit
Jméno

Heslo



Ještě nejsi přihlášený ?
Klikni zde a registruj se.

Zapoměl jsi heslo?
Pro získání nového klini právě zde.
Rychlovka
Musíte být přihlášeni, abyste mohli přidat zprávu.

310_BleskovejPodrs
12.11.2019 19:24
Zdar Ginkosmiley

Gringo
12.11.2019 13:33
Zdar piloi. smiley

606_Druindin
15.10.2019 08:54
jj, už jsem si všimnul

Matylda
14.10.2019 12:50
Druindine SZ

Matylda
11.08.2019 10:20
Fotky máš v odkazu. Čágo

Matylda
10.08.2019 13:36
Runnerku, jukni do SZ.

311_Mart
28.04.2019 20:10
RTB, dík chlapi!

311_Vont
28.04.2019 16:55
RTB byla to zase super akce

311_Liboch
28.04.2019 16:50
RTB

310_Pip
28.04.2019 15:07
RTB. Už se těším na další sraz...

Archív Rychlovky
Tvůrci webu: Rampa & BleskovejPodrs
Copyright © 2006-2015

13784616 Návštěv