No. 310 & 311 Czechoslovak (Virtual) Squadron RAF
Domů · Články · Fórum · Fotogalerie · Odkazy Úterý, červenec 07, 2020
Základna
O nás
Pravidla Wingu

Naši Piloti

Hodnosti
Vyznamenání

ACES DF Servery
310&311 v obrazech

Kdo tu je a kdo tu byl
~Matylda05:48:24
^311_Liboch15:13:32
^311_Vont15:18:02
~310_Snakes16:11:36
^311_Upir18:35:00
~310_Pip19:37:00
~310_Franta21:14:23
~310_Pepno 1 den
^310_BleskovejPodrs 2 dny
~310_Butys 5 dny
Číst téma
No. 310 & 311 Czechoslovak (Virtual) Squadron RAF | Veřejná diskuze | PC - nastavení, dotazy, rady apod.
Autor Problém rozlišení
310_Muky
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 172
Bydliště: Plzeň, Klatovy
Založen: 06.02.12
Přidán 24/05/2014 18:07
AHoj hoši,

nainstaloval jsem šturma na nové PC a mám zásadní problém. Mám rozlišení 1920x1080 a když zapnu šturma, mám na obrazovce jen levý horní kvadrant a zbytek šturma jakoby mimo obrazovku, neřešil jste někdo něco podobného ? Díky



"If you are going through hell.... keep going..."
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=117
Autor RE: Problém rozlišení
310_Pip
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1608
Bydliště: Pardubice
Založen: 27.01.10
Přidán 24/05/2014 18:18
zkus udělat nový config, případně nahodit jiný rozlišení...



Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey!
584-443-483
Autor RE: Problém rozlišení
310_Muky
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 172
Bydliště: Plzeň, Klatovy
Založen: 06.02.12
Přidán 24/05/2014 18:29
To už jsem zkoušel obojí a žádný efekt :/



"If you are going through hell.... keep going..."
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=117
Autor RE: Problém rozlišení
310_Pip
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1608
Bydliště: Pardubice
Založen: 27.01.10
Přidán 24/05/2014 18:32
openGL vs. directx, co máš za grafiku? jo a zkus update javy...



Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey!
584-443-483
Autor RE: Problém rozlišení
310_Muky
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 172
Bydliště: Plzeň, Klatovy
Založen: 06.02.12
Přidán 24/05/2014 19:01
Mám GForce GTX 860M.. a java nepomohla smiley



"If you are going through hell.... keep going..."
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=117
Autor RE: Problém rozlišení
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6376
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 24/05/2014 19:18
tak sem postni ten tvůj config...


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Problém rozlišení
310_Muky
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 172
Bydliště: Plzeň, Klatovy
Založen: 06.02.12
Přidán 24/05/2014 19:23
;INI File: conf.ini
[game]
viewSet=0
iconTypes=3
ScreenshotType=0
NoHudLog=0
NoSubTitles=0
NoChatter=0
RecordingIndicator=0
MapAlpha=1.0
SaveTrk=1
IconUnits=0
SkipParatrooperViews=0
NoMissionInfoHud=0
noKillInfoHud=0
BlockMorseChat=0
SmallMapWPLabels=1
ShowMorseAsText=0
[window]
width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
FullScreen=1
ChangeScreenRes=1
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
WideScreenFoV=1
UIColor=0
UIDetail=0
UIBackground=ru
[GLPROVIDER]
GL=opengl32.dll
[sound]
SoundUse=0
SoundFlags.reversestereo=1
SoundFlags.hardware=0
SoundFlags.forceEAX1=0
MasterVolume=7
MusicVolume=7
ObjectVolume=7
VoiceVolume=7
SoundEngine=0
SoundMode=0
Speakers=0
SamplingRate=1
NumChannels=0
ActLevel=0
MicLevel=0
[Render_OpenGL]
Shadows=1
TexQual=2
TexLarge=0
TexCompress=1
TexMipFilter=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.UseVertexArrays=0
TexFlags.DisableAPIExtensions=1
TexFlags.PolygonStipple=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
Specular=1
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
TexLandQual=2
TexLandLarge=0
LandShading=0
LandDetails=0
LandGeom=2
Sky=1
Water=1
Effects=1
Forest=0
HardwareShaders=0
ForceShaders1x=0
[Console]
HISTORY=128
HISTORYCMD=128
LOGFILE=log.lst
LOG=0
LOGKEEP=1
LOGTIME=0
[NET]
localPort=21000
speed=5000
remotePort=21000
remoteHost=
routeChannels=0
serverChannels=8
SkinDownload=1
serverName=
serverDescription=
socksHost=
[rts]
UseSmartAxis=0



"If you are going through hell.... keep going..."
Upravil 310_Muky, 24/05/2014 19:23
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=117
Autor RE: Problém rozlišení
310_Muky
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 172
Bydliště: Plzeň, Klatovy
Založen: 06.02.12
Přidán 24/05/2014 19:33




"If you are going through hell.... keep going..."
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=117
Autor RE: Problém rozlišení
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6376
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 24/05/2014 19:44
Ten tvůj config je nějakej rozbitej, zkus tenhle, jestli se to nezlepší..

[il2]
title=Il2-Sturmovik Forgotten Battles
hotkeys=HotKey game

[window]
width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
WideScreenFoV=1
UIColor=0
UIDetail=0
UIBackground=ru

[GLPROVIDER]
GL=Opengl32.dll

[GLPROVIDERS]
Open GL=Opengl32.dll
DirectX=dx8wrap.dll

[NET]
speed=8000
routeChannels=0
serverChannels=31
localPort=21000
remotePort=21000
SkinDownload=1
serverName=
serverDescription=
remoteHost=
localHost=
socksHost=
checkServerTimeSpeed=0
checkClientTimeSpeed=1
checkTimeSpeedDifferense=0.05
checkTimeSpeedInterval=5
checkRunTime=2
disableNetStatStatistics=0
showPilotNumber=1
showPilotPing=1
showPilotName=1
showPilotScore=1
showTeamScore=0
cumulativeTeamScore=0
showPilotArmy=1
showPilotACDesignation=1
showPilotACType=1
filterUserNames=0
reflyKIADelay=0
maxAllowedKIA=-1
reflyKIADelayMultiplier=0.0
reflyDisabled=0
allowMorseAsText=1
allowCustomSounds=1

[MaxLag]
farMaxLagTime=2
nearMaxLagTime=1
cheaterWarningDelay=1
cheaterWarningNum=-1

[chat]
region=(dx=0.85052085,dy=0.1375,x=0.0,y=0.0)

[game]
Arcade=0
HighGore=1
mapPadX=0.8506249
mapPadY=0.40416667
viewSet=117
Intro=0
NoSubTitles=0
NoChatter=0
NoHudLog=0
NoLensFlare=0
iconTypes=3
eventlog=coop.txt
eventlogkeep=1
3dgunners=0
ScreenshotType=0
RecordingIndicator=0
MapAlpha=0.99
SaveTrk=1
SkipParatrooperViews=0
NoMissionInfoHud=0
noKillInfoHud=0
BlockMorseChat=0
SmallMapWPLabels=1
ShowMorseAsText=0
IconUnits=0

[Mods]
SmokeEffect=1

[HotKey game]
PrintScreen=ScreenShot
P=pause
Pause=pause

[HotKey gui]
Escape=activate

[HookViewFly Config]
timeFirstStep=2.0
deltaZ=10.0

[HookView]
MouseLeft=Len

[HookView Config]
AzimutSpeed=0.1
TangageSpeed=0.1
LenSpeed=1.0
MinLen=1.0
DefaultLen=20.0
MaxLen=3000.0
Speed=6
LeanF=0.39
LeanS=0.39
Raise=0.2
RubberBand=0.5

[HotKey builder]
MouseLeft=objectMove
MouseRight=popupmenu
Enter=freeView
Shift MouseLeft=worldZoom
Alt MouseLeft=select+
Alt MouseRight=select-
Alt Ctrl=unselect
PageDown=change+
PageUp=change-
End=change++
Home=change--
Ctrl MouseLeft=insert+
Insert=insert+
NumPad-0=insert+
F=fill
Ctrl MouseRight=delete+
NumPad.=delete+
Delete=delete+
Backspace=cursor
Tab=cursor
F10=land
F11=onLand
NumPad-=normalLand
NumPad+=toLand
NumPad-5=resetAngles
NumPad-8=resetTangage90
NumPad-7=stepAzimut-5
NumPad-4=stepAzimut-15
NumPad-1=stepAzimut-30
NumPad-9=stepAzimut5
NumPad-6=stepAzimut15
NumPad-3=stepAzimut30

[MouseXYZ]
F1=SpeedSlow
F2=SpeedNormal
F3=SpeedFast
MouseRight=XYmove
F4 MouseRight=Zmove
MouseMiddle=Amove
F5 MouseRight=Amove
F6 MouseRight=Tmove
F7 MouseRight=Kmove

[MouseXYZ Config]
RealTime=1

[HotKey Console]
Shift Tab=Activate
[Console]
HISTORY=1024
HISTORYCMD=1024
LOAD=console.cmd
SAVE=console.cmd
LOG=1
LOGTIME=1
LOGFILE=log.lst
LOGKEEP=0

[sound]
SoundUse=1
SoundEngine=1
Speakers=0
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=0
RadioEngine=2
MusicVolume=0
ObjectVolume=3
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=0
MasterVolume=6
Attenuation=7
SoundMode=1
SamplingRate=2
NumChannels=2
SoundExt.occlusions=0
SoundFlags.hardware=0
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=0
SoundExt.volumefx=0
SoundFlags.voicemgr=0
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=9
Channels=2
SoundExt.extrender=0
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundSetupId=8
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.85
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
RadioFlags.PTTMode=0
RadioFlags.PlayClicks=0
ActLevel=0
MicLevel=0
SoundFlags.forceEAX1=0

[rts]
ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=cs
UseSmartAxis=0
JoyProfile=0

[rts_mouse]
SensitivityX=1.0
SensitivityY=1.0
Invert=0
SensitivityZ=1.0

[rts_joystick]
1X=0 2 8 15 22 32 42 52 67 82 100 0 0
1Y=0 2 8 15 22 32 42 52 67 82 100 0 0
1RZ=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0 0
1U=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0 0
1V=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0 0
1X1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1Y1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1Z1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1RX1=0 5 10 15 20 30 40 55 80 95 100 0 0
1RY1=0 5 10 15 20 30 40 55 80 95 100 0 0
1RZ1=0 5 10 15 20 30 40 55 80 95 100 0 0
1U1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1V1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1X2=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1Y2=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1RZ2=0 5 13 23 35 50 60 70 80 90 100 0 0

FF=1

[Render_DirectX]
TexQual=3
TexMipFilter=2
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=0
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
TexFlags.TexEnvCombineDot3=0
TexFlags.DepthClampNV=0
TexFlags.SeparateSpecular=0
TexFlags.TextureShaderNV=0

HardwareShaders=0

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=4
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=2
TexCompress=2
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=0
TexFlags.TexCompressARBExt=1

TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1

HardwareShaders=1

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=3
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=17
Water=4
Effects=1
ForceShaders1x=0

PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0





225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Problém rozlišení
310_Muky
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 172
Bydliště: Plzeň, Klatovy
Založen: 06.02.12
Přidán 24/05/2014 19:47
Pořád stejný, musí to být něco v nastavení grafiky



"If you are going through hell.... keep going..."
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=117
Autor RE: Problém rozlišení
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6376
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 24/05/2014 19:50
310_Muky napsal/a:
Pořád stejný, musí to být něco v nastavení grafiky





225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Problém rozlišení
310_Pip
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1608
Bydliště: Pardubice
Založen: 27.01.10
Přidán 24/05/2014 20:23
ovladače? nvidie ve win...



Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey!
Upravil 310_Pip, 24/05/2014 20:23
584-443-483
Autor RE: Problém rozlišení
310_Muky
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 172
Bydliště: Plzeň, Klatovy
Založen: 06.02.12
Přidán 24/05/2014 20:31
Ovladače mám aktualizovaný ...běhá mi CLOD, ARMA, DCS World, RoFko ..všechno bez problémů, jen ten šturm :/



"If you are going through hell.... keep going..."
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=117
Autor RE: Problém rozlišení
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6376
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 24/05/2014 20:42
a máš těch 1920x1080 nastaveno i v nastavení zobrazení ve widlích jako výchozí rozlišení? nemáš nastaveno více monitorů a rozšíření zobrazení na druhý monitor apod.?

edit: i když pokud jedeš jiný hry v cajku, tak asi v tomhle problém nebude..



Upravil 310_BleskovejPodrs, 24/05/2014 20:49
225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Problém rozlišení
310_Muky
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 172
Bydliště: Plzeň, Klatovy
Založen: 06.02.12
Přidán 24/05/2014 21:26
Tak hlavička Pepíček mi poradil spustit to v režimu kompatibility a ouhaaa smiley ...Díky



"If you are going through hell.... keep going..."
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=117
Autor RE: Problém rozlišení
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6376
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 24/05/2014 22:13
Ty jedeš na Win8?


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Problém rozlišení
310_Muky
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 172
Bydliště: Plzeň, Klatovy
Založen: 06.02.12
Přidán 24/05/2014 22:38
Bohužel áno smiley



"If you are going through hell.... keep going..."
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=117
Autor RE: Problém rozlišení
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6376
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 24/05/2014 23:11
310_Muky napsal/a:
Bohužel áno smiley


..tos měl ale říct hned, že problém není v nastavení GK ale v operačním systému smiley



Upravil 310_BleskovejPodrs, 24/05/2014 23:12
225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Problém rozlišení
311_Mart
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1157
Bydliště: Hranice
Založen: 20.03.12
Přidán 24/05/2014 23:43
smiley



Kde chybí výkon, pomůže odvaha.
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=120
Přejít na:
Přihlásit
Jméno

Heslo



Ještě nejsi přihlášený ?
Klikni zde a registruj se.

Zapoměl jsi heslo?
Pro získání nového klini právě zde.
Rychlovka
Musíte být přihlášeni, abyste mohli přidat zprávu.

310_BleskovejPodrs
04.07.2020 20:47
Diky Vontiku :-)

311_Vont
24.06.2020 22:07
A také vše nejlepší všem ostatním Janům a Jánům smiley

311_Vont
24.06.2020 22:04
Všechno nejlepší Podrsi smiley

311_Vont
23.06.2020 20:08
VR nepoužívám, ale zkus se podívat do vláken na SVK tam se to určitě řešilo....

Saphyr
15.06.2020 18:48
Ahoj, poradil by mi prosím někdo s nastavením IL2 GB pro VR? Z nějakého důvodu vidím zaměřovač vycentrovaný jen na jedno oko, tedy musím mířit silnějším okem jako bych koukal do puškohledu. Tak to má

311_Liboch
27.04.2020 20:46
Díky kluci, Upíre alespoň dodatečně vše nejlepšísmiley

311_Upir
25.04.2020 09:59
Díky, Vonte! Klukům přeji taktéž!

311_Vont
24.04.2020 06:37
Vše nejlepší k svátku Libochu a Kerbi smiley

311_Vont
23.04.2020 09:24
Vše nejlepší k svátku Runnere a Upíre smiley

311_Vont
10.04.2020 21:39
Veselé Velikonoce všem smiley

Archív Rychlovky
Tvůrci webu: Rampa & BleskovejPodrs
Copyright © 2006-2015

14252221 Návštěv