No. 310 & 311 Czechoslovak (Virtual) Squadron RAF
Domů · Články · Fórum · Fotogalerie · Odkazy Pondělí, červen 01, 2020
Základna
O nás
Pravidla Wingu

Naši Piloti

Hodnosti
Vyznamenání

ACES DF Servery
310&311 v obrazech

Kdo tu je a kdo tu byl
~311_Mart00:35:12
^311_Upir11:07:18
^311_Vont13:26:28
~310_Pip17:53:29
~310_Runner23:06:00
^311_Liboch 1 den
~310_Pepno 1 den
~310_Butys 1 den
~310_Snakes 2 dny
~Kukulo 2 dny
Číst téma
No. 310 & 311 Czechoslovak (Virtual) Squadron RAF | Veřejná diskuze | Společné akce
Strana 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1531
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 04/01/2009 13:28
Tak jsem to po hodinách ladění vytáhl na Avg. fps 15 (na Bosmiley. To považuji z pátečních Avg. FPS 4 po instalaci nových letadel a mapy docela za úspěch.


221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6376
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 04/01/2009 14:30
A nemohl bys postnout ten svůj conf.ini? Třeba bychom tam ještě pár snímků přidali... smiley


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1531
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 04/01/2009 19:21
[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=2
TexCompress=3
;TexCompress=2
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=0
TexFlags.TexCompressARBExt=1

TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1

HardwareShaders=0

Shadows=1
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=2
LandShading=2
LandDetails=2

LandGeom=2
TexLarge=0
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=3
Water=2
Effects=1
ForceShaders1x=0

PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

Tak přidávej, Puňťo. A díky předem. I za snahu.


221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
311_Rampa
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 2301
Bydliště: Honnington (Klimkovice)
Založen: 04.04.06
Přidán 04/01/2009 19:44
310_cibule napsal/a:
[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=2
TexCompress=3
;TexCompress=2



Cibule, smaž ten řádek
TexCompress=3




a odmaž z tohodle řádku ten středník na začátku
;TexCompress=2




myslím, že to hodně pomůže, mi hodně pomohlo... Sníží to kompresi textur o jednu úroveň a ve výsledku to ale není vůbec poznat



Upravil 311_Rampa, 04/01/2009 19:47
294351949 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=10
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1531
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 04/01/2009 19:53
Dát tu hodnotu na 3 doporučoval výše Podrs (myslel jsem, že to nějak více komprimuje textury). Tak jsem to zkoušel. Ještě otestuji obě nastavení, ale asi až zítra.


221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
311_Tank
Pilot

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1378
Založen: 27.12.07
Přidán 04/01/2009 19:55
Tak to je ciste otom kolik mas ameti na karte pokud vic jak 256 tak imo muzes dat i 1.


72666927 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=32
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
311_Rampa
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 2301
Bydliště: Honnington (Klimkovice)
Založen: 04.04.06
Přidán 05/01/2009 16:54
310_cibule napsal/a:
Dát tu hodnotu na 3 doporučoval výše Podrs (myslel jsem, že to nějak více komprimuje textury). Tak jsem to zkoušel. Ještě otestuji obě nastavení, ale asi až zítra.


Cibule, ještě mě napadla jedna věc, teď jsem na ní přišel a už asi vím proč mi to tak cukalo. Možná to bude i tvůj problém.

Já používám rozlišení 1280x1024 (normální 4:3 monitor), zkus to taky (ručně dopsat do conf.ini). Jedná se o nátivní rozlišené windowsů a při něm není potřeba z grafické karty ždímat takový výkon. Vyhlazování i Anisotropní filtrování stačí mít na hodnotě 4 a vše je krásně vyhlazené. Já se mrknul teď do nastaveni gr. karty a málem mě jeblo - vyhlazování na 8 a anisotropní filtrování na 16, tzn. obě hodnoty na maximální maximum a pak se můžu divit, že se mi to škube smiley



Upravil 311_Rampa, 05/01/2009 16:56
294351949 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=10
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1531
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 05/01/2009 18:48
311_Rampa napsal/a:
Já používám rozlišení 1280x1024 (normální 4:3 monitor), zkus to taky (ručně dopsat do conf.ini). Jedná se o nátivní rozlišené windowsů a při něm není potřeba z grafické karty ždímat takový výkon. Vyhlazování i Anisotropní filtrování stačí mít na hodnotě 4 a vše je krásně vyhlazené. Já se mrknul teď do nastaveni gr. karty a málem mě jeblo - vyhlazování na 8 a anisotropní filtrování na 16, tzn. obě hodnoty na maximální maximum a pak se můžu divit, že se mi to škube smiley


Já jedu na 1024x768 (klasický monitor). Vyhlazování na dvojku, Anisotrop tuším na čtyřku. To mám jít na 1280x1024?


221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6376
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 05/01/2009 19:12
310_cibule napsal/a:
311_Rampa napsal/a:
Já používám rozlišení 1280x1024 (normální 4:3 monitor), zkus to taky (ručně dopsat do conf.ini). Jedná se o nátivní rozlišené windowsů a při něm není potřeba z grafické karty ždímat takový výkon. Vyhlazování i Anisotropní filtrování stačí mít na hodnotě 4 a vše je krásně vyhlazené. Já se mrknul teď do nastaveni gr. karty a málem mě jeblo - vyhlazování na 8 a anisotropní filtrování na 16, tzn. obě hodnoty na maximální maximum a pak se můžu divit, že se mi to škube smiley


Já jedu na 1024x768 (klasický monitor). Vyhlazování na dvojku, Anisotrop tuším na čtyřku. To mám jít na 1280x1024?


Pokud máš 19" monitor tak rozhodně...nastavuje se to v conf.ini úplně na začátku, místo řádku kde máš teď hodnotu 1024 nastav 1280 a kde máš 768 tak dej 1024. A pak je potřeba změnit řádek SaveAspect na hondnotu 0 a voila, mělo by to jet...jo a pokud sis podle horridova návodu na nastavení driverů dal AF na 16 a AA na 8Q tak to pak stáhni na 4 a 4 jak píše Rampa...


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1531
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 07/01/2009 21:59
311_BleskovejPodrs napsal/a:
Pokud máš 19" monitor tak rozhodně...nastavuje se to v conf.ini úplně na začátku, místo řádku kde máš teď hodnotu 1024 nastav 1280 a kde máš 768 tak dej 1024. A pak je potřeba změnit řádek SaveAspect na hondnotu 0 a voila, mělo by to jet....


Jede. A docela pěkně. Díky.


221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1531
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 09/01/2009 23:19
Co má být nastaveno v config.ini pro on line létání? Já tam mám tohle, je to dobře?

[NET]
speed=25000
routeChannels=0
serverChannels=31
localPort=21000
remotePort=21010
SkinDownload=0
serverName=No Name
serverDescription=
remoteHost=85.25.139.20
localHost=
socksHost=
checkServerTimeSpeed=1
checkClientTimeSpeed=0


221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1531
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 09/01/2009 23:23
311_BleskovejPodrs napsal/a:
Pokud máš 19" monitor tak rozhodně...nastavuje se to v conf.ini úplně na začátku, místo řádku kde máš teď hodnotu 1024 nastav 1280 a kde máš 768 tak dej 1024. A pak je potřeba změnit řádek SaveAspect na hondnotu 0 a voila, mělo by to jet....


Když tam dám tohle, mám v nastavení ve hře (Video Mode) napsáno nějakejch 680xpětsetněcox16. Ale v samotný hře je to tvoje nastavení čili elegantní tenký písmena. Akorát se mi nelíbí barvy. Nevím, jestli to zároveň nestahuje z 32 na 16.



Upravil 310_Cibule, 09/01/2009 23:45
221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1531
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 09/01/2009 23:30
A mám mít Stencil Buffer na On či Off? Tak sakra, dělejte něco smiley


221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1531
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 09/01/2009 23:44
A co tohle:

[window]
width=1280
height=1024
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=0
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0

Je to okey?


221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6376
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 10/01/2009 08:50
Já mám ten StencilBits na hodnotě 8, popravdě řečeno nevím k čemu to, ale můžeš to zkusit...(je to ten zapnutý Stencil Buffer v Setupu, takže možná bude lepší když to zapneš přes něj, budeš pak muset ale znovu ručně v configu nastavit rozlišení) smiley

Záložku [NET] mám nastavenu takhle...

[NET]
speed=8000
routeChannels=0
serverChannels=31
localPort=21000
remotePort=21000
SkinDownload=1
serverName=No Name
serverDescription=
remoteHost=
localHost=212.67.75.136 (tady by měla být tvoje adresa)
socksHost=
checkServerTimeSpeed=1
checkClientTimeSpeed=1
checkTimeSpeedDifferense=0.05
checkTimeSpeedInterval=5
checkRunTime=2






Upravil 310_BleskovejPodrs, 10/01/2009 08:54
225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1531
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 10/01/2009 11:14
Dík, zkusím to.

A proč nemám v conf.ini ty tři poslední řádky?

checkTimeSpeedDifferense=0.05
checkTimeSpeedInterval=5
checkRunTime=2


Měly by tam být?


221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_BleskovejPodrs
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 6376
Bydliště: Praha
Založen: 25.05.06
Přidán 10/01/2009 11:30
Ty tři řádky jsou potřeba když hostuješ...pokud ne, nepotřebuješ je...


225-204-779 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=8
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1531
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 10/01/2009 11:56
Aha, dík


221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_Cibule
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 1531
Bydliště: Praha
Založen: 05.04.06
Přidán 23/02/2009 11:41
Podrsi nebo někdo, můžete mi prosím poradit?

Dají se ještě zvyšovat následující hodnoty conf?

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=17
Water=4
Effects=2
ForceShaders1x=0



221-407-638 http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=12
Autor RE: Server BoB1940_by_LW10
310_Crowley
Officer

Obrázek uživatele

Příspěvků: 2516
Bydliště: Zlín
Založen: 09.04.06
Přidán 23/02/2009 13:06
No, dají. Pokud to utáhne HW.

Kukni sem: http://www.mission4today.com/index.php?name=Knowledge_Base&op=show&kid=27

A můžeš si cvičně proletět i toto vlákno:
http://www.311raf.com/forum/viewthread.php?forum_id=16&thread_id=109&rowstart=0


191-442-492 http://www.310raf.com/viewpage.php?page_id=25
Strana 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Přejít na:
Přihlásit
Jméno

Heslo



Ještě nejsi přihlášený ?
Klikni zde a registruj se.

Zapoměl jsi heslo?
Pro získání nového klini právě zde.
Rychlovka
Musíte být přihlášeni, abyste mohli přidat zprávu.

311_Liboch
27.04.2020 20:46
Díky kluci, Upíre alespoň dodatečně vše nejlepšísmiley

311_Upir
25.04.2020 09:59
Díky, Vonte! Klukům přeji taktéž!

311_Vont
24.04.2020 06:37
Vše nejlepší k svátku Libochu a Kerbi smiley

311_Vont
23.04.2020 09:24
Vše nejlepší k svátku Runnere a Upíre smiley

311_Vont
10.04.2020 21:39
Veselé Velikonoce všem smiley

310_Franta
10.04.2020 14:33
Všem pěkné velikonoce.

Matylda
07.04.2020 15:47
Jako přespolnímu mi to zase šoupni do PM, díks. smiley

310_BleskovejPodrs
15.03.2020 02:20
Chlapi, dalsi runda nahlasek na ucastniky zajezdu v podobe prodlouzeni hostingu webu 310/311. Nahlaste se ve vlakne k tomu urcenem, kdo se tento rok zucastni. Diky smiley

310_Franta
24.02.2020 23:32
Jseš napsanej. dík za info.

606_Demon
24.02.2020 19:12
Chtěl bych se přihlásit na sraz na "neklepáku".

Archív Rychlovky
Tvůrci webu: Rampa & BleskovejPodrs
Copyright © 2006-2015

14203496 Návštěv