Nazdar pajloti, chystáte se někdo na letošní Dny NATO? Já byl jednou před třemi lety a hned po akci jsem si říkal, že mi to asi poprvé a naposledy stačilo. Jako že fakt už nikdy! Jenže negativní vzpomínky blednou a člověk si říká, že to přece nemůže být znovu tak hrozné jako minule. Tím myslím ty davy a zima. Letové ukázky byly perfektní – nabušenej Typhoon, hbitá F-16…. Rozhodně neříkám, že pojedu, jen chci zjistit, jestli to někdo z vás nevzal na milost a neplánuje účast....
Lenost je zvyk odpočívat dřív, než se člověk unaví.
Přidán 28/08/2025 13:44
Zdarec Snejku, tvoje zhnusení si pamatuju Nejlepší byl postcovidový ročník 21, kdy byl omezený počet lidí. Sice taky kosa ale bez davů.
Letos ale risknu i ušlapání, pádž budou Red Arrows. Viděl jsem je jedinkrát - v roce 2012 byli taky v Mošnově a řadím to na špičku zážitků z leteckých dnů. Red Arrows a Martina Stáhalíka, který tahal "úhelník" na křídle SU-26 v trávě na modelářské letecké ploše tak 10 metrů od diváků.
Akorát si nejsem jistý, zda pojedu v sobotu nebo v neděli, pádž se mi to bije s nějakým hasičským kurzem. Každopándě doporučuju příjezd, co nejdřív ráno a radši půl hodiny prostát ve frontě před šacovačkou. Dají se pak relativně bez davů proběhnout statiky a vybrat nějaké strategické místo s dobrým výhledem mezi WC a pivem
Ahooooj, taky netvrdím , že najisto pojedu, ale podpořil bych kumpačku a přidal bych se, hlavně proto, že jsem tam ještě nebyl A pokud nikdo ze západu nepojede, tak bych sedl na vlak Sokolov city - Ostarva nebo bych se domluvil s tebou Miloši
...páteř snadno křupne, když se na ní dupne...
Něco dobrého jsem se ale přece naučil: NEUHNOUT A DRŽET KURZ (RH)
No mě lákají taky Red Arrows a Harrier. Myslel jsem si, že bude lítat se zatím zdá, že Harrier bude jen jako statika ... čili půlka odhodlání to risknout je v tahu Velké naděje tomu nedávám. Až se nějak rozhodnu, dám ti Vontíku vědět.
Lenost je zvyk odpočívat dřív, než se člověk unaví.